Työpaikat

Etsimme säännöllisesti joukkoomme uusia alan ammattilaisia vahvistamaan osaajatiimiämme monipuolisten rakennusalan tehtävien parissa.

Hae meille töihin!

Kaipaatko itsellesi uusia haasteita rakennusalalta? Etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia aliurakoitsija monipuolisiin ja vaihtuviin projekteihin ympäri Suomen.

Työ meillä edellyttää hyviä asiakaspalvelutaitoja, ammattiosaamista rakennusalalta sekä itsenäistä työotetta. Tehtävien laadun vuoksi arvostamme myös kokemusta vuosi- ja takuukorjauksista ja työnjohto-osaamista, mutta aikaisemman kokemuksen sijaan asenne ratkaisee.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työtehtävän lisäksi mahdollisuuden tehdä työtä kauttamme silloin, kun itsellesi sopii. Käytössämme oleva sähköinen Vipu-ohjelma takaa sinulle nyös mahdollisimman vähäisen määrän manuaalista työtä kirjausten parissa ja enemmän aikaa konkreettiselle työlle; kirjaa työt näppärästi kännykälläsi tehdyksi ja siirry seuraavien pariin.

Jos tunnistit itsesi, laita meille hakemus tuntipalkkatoiveen kera tulemaan, niin palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pian!

Täytä avoin hakemus

Avoin hakemus