Xsanix-palveluna

Pidennä kiinteistöjen pintojen käyttöikää suojaamalla ne ympäristöystävällisellä Xsanix-ohutkalvopinnoitteella. Kustannustehokas palvelumme kattaa kaiken tarpeen alkukartoituksesta toteutuksen viimeiseen silaukseen asti.

Xsanix-nanopinnoitteet

Puhtailla ja laadukkailla pinnoilla on suuri merkitys asumis- ja käyttömukavuuteen esteettisyyttä unohtamatta. Xsanix-ohutkalvopinnoite mahdollistaa erilaisten pintojen suojaamisen ympäristöystävällisesti kemikaalivapaan nanoteknologian ansiosta. Tuote suojaa pintaa kovalta kulutukselta, lämpötilavaihteluilta, vahvoilta kemikaaleilta sekä pinttyvältä lialta jopa vuosien ajan.

Mitä nanopinnoite on?

Mitä nanopinnoite on? Xsanix -ohutkalvopinnoite on ympäristöystävällinen ja luonnollinen piidioksidisilikaattiyhdiste. Se on nestemäinen ja väritön aine, jota levitetään liinalla kuivalle, puhtaalle ja kovalle pinnalle. Aine luo käsitellylle alueelle voimakkaan hylkimispinnan, joka estää likaa, hometta ja kosteutta vahingoittamasta pintaa ja auttaa näin pitkittämään sen käyttöikää.

Mihin pinnoitetta käytetään?

Pinnoitetta on mahdollista käyttää kaikkiin kodin ei-huokoisiin pintoihin esimerkiksi kylpyhuoneessa, keittiössä (kaakelit, tasot, kaapistot) sekä saniteetti- ja saunatiloissa.

Missä pinnoitetta voi käyttää?

Pinnoite sopii yksityisen käytön lisäksi mm. kuntosaleille, urheiluhalleille, suurkeittiöihin, hotelleihin, päiväkoteihin ja kouluihin, julkisiin kulkuneuvoihin, ravintoloihin, huoltoasemille ja uudiskohteisiin.

Kuinka paljon pinnoitus maksaa?

Käsittelyn hintaan vaikuttavia asioita ovat mm. pinta-ala, käytettävä pinnoitteen määrä, pinnan alkuperäinen kunto, mahdollinen saumojen uusiminen työn yhteydessä yms. Tämän vuoksi räätälöimme aina asiakkaamme tarpeita vastaavan tarjouksen.

Kiinnostuitko Xsanix-palvelusta? Ota meihin yhteyttä! 

myynti@xsanix.fi

Puh. 050 477 1891